marți, 7 august 2012

Fashion on bike (1)


Ȋmi plac plimbǎrile cu bicicleta! Este cel mai simplu mod prin care poți vizita un loc rapid. 
     Desigur, in Romȃnia lumea nu este atât de obișnuitǎ cu acest mijloc de deplasare: șoferii nu sunt atenți la bicicliști, pietonii nu respectǎ zonele destinate bicicletelor s.s.m.d. 
                    Personal, nu voi renunța la bicicletǎ în vacanțele mele,caci așa am colindat multe orașe și pot spune ca am ajuns sǎ le cunosc într-un timp foarte scurt!           




 Pozele de mai jos sunt fǎcute în Râmnicu Vâlcea- surprinzǎtor sau nu, orașul deține piste de bicicletǎ ,ce-ti permit vizitarea celor mai importante obiective turistice.

           Cum orice lucru bun vine la pachet cu o serie de neajunsuri, benzile pentru ciclism au fost plasate la marginea șoselei patronate de “uzinele pe 4 roți”, ce nu țin cont de “sǎrmanii” bicicliști- specie pe cale de dispariție,la noi .

        Acest lucru te obligǎ sǎ invadezi spațiul pietonal infestat de indivizi mult prea comozi pentru a reacționa la un claxon.

                    


Chiar dacǎ sunt pe biciletǎ, nu renunț la vestimentația femininǎ. Ȋmi plac rochițele și fustele ample în partea de jos,pe care le consider mult mai comode decât pantalonii. Pentru aceastǎ plimbare am ales 2 piese "must-have" ale sezonului: o rochițǎ floral print de la H&M și o vesta jeans.




Dress H&M
Vintage Vest and shoes


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu